WellNed goes dark! For your eyes only…

Niet bang zijn, de website gaat niet offline! We bieden alleen een ‘dark mode’ (donkere modus) aan voor prettiger lezen in de avond.

Licht dimmen, ogen ontspannen en je energie sparen. ‘Dark mode’ (donkere modus) is één van de grootste trends. Wij besteden zoveel tijd achter schermen dat het licht dat ze uitstralen een negatief effect op onze slaap kan hebben, vooral door de overvloed aan blauw licht. De websites van grote bedrijven en de meest gebruikte apps hebben al de mogelijkheid om te schakelen tussen een lichte en een donkere modus.

Aangezien ook WellNed zuinig is op haar bezoekers, is er sinds 1 oktober (ruim voor wintertijd) een donkere modus beschikbaar. Je kan deze kiezen door te klikken op het maantje dat rechtsonder op het scherm staat (zweeft t.o.v. de tekst). Stel de website in op de oorspronkelijke lichte modus (donkergrijze tekst op een lichte ondergrond) of de donkere modus (lichte tekst op een donkere achtergrond).

In principe past de website zich ook aan als je apparaat (telefoon, tablet, laptop, desktop) een automatische dag/nachtstand heeft voor het user interface. Of dit laatste altijd perfect werkt kunnen wij niet garanderen. Er is altijd nog het maantje rechtsonder om de site naar je voorkeur aan te passen.

Voor het onthouden van je voorkeur voor de licht/donker instelling wordt een cookie (yum!) gebruikt, tenzij je functionele cookies niet ingeschakeld hebt.

Bevalt het of niet, laat het ons weten.

Veel leesplezier!

Zie ook Donkere modus instellen onder Windows en MacOS.

Nog even het volgende…

Plaats een reactie