We zijn LIVE… voor jouw Persoonlijke Groei

Home » Redactioneel » We zijn LIVE… voor jouw Persoonlijke Groei

Een gloednieuwe site over Welzijn door Persoonlijke Groei!

Geniet van het leven door Persoonlijke OntwikkelingIn een tijd van versnipperde aandacht en oppervlakkigheid is aandacht voor ‘Persoonlijke Groei’ (PG) een zinvol initiatief. Waarom PG? De uitspraak van motivator Jim Rohn zegt het zo mooi: “Het mooiste dat je de mensen om je heen kan geven is een betere versie van jezelf”. De essentie van PG is het tot je nemen van goede informatie, geïnspireerd worden, jezelf stap-voor-stap transformeren tot een beter mens (Groeien!) en een inspiratie voor anderen zijn.
PG is dan ook geen ‘navelstaren’ en ‘met jezelf bezig zijn’, maar heeft een hoger doel. En met het nastreven van dat doel helpt WellNed je graag!

Na veel te lang broeden over de basis en de invulling is per 15 januari 2018 eindelijk de site gelanceerd. De site is direct goed gevuld, dus dat is weer meegenomen. In de komende maanden voegen we regelmatig nieuwe artikelen toe en werken hard aan verbeteringen van het bestaande aanbod, informatie en diensten.
De redactie is bescheiden trots op de eerste versie, maar dit is nog maar het prille begin. We hebben de ambitie om WellNed te ontwikkelen tot een platform voor een NL Welzijn en PG community. Wij helpen jou en jij helpt weer anderen om samen ons en onze maatschappij te verbeteren. Alle kleine beetjes helpen…. Echt!

OK, wat bieden we op dit moment?

  • Uitgebreide informatie over het Waarom en over het Hoe van Persoonlijke Groei en ontwikkeling. Voor iedereen is de keuze om te beginnen of door te starten met PG heel persoonlijk. Daarom bieden wij geen eenheidsworst maar een scala aan mogelijke ingangen, paden en technieken om jou de weg te helpen vinden in het doolhof van Groei en Zelfhulp.
  • Veel ‘gereedschappen’ in de vorm van checklijsten, persoonlijkheidsonderzoek, methoden voor probleemanalyse en nog veel meer. En zoveel mogelijk met een samenhang die overzicht geeft in de mogelijk PG trajecten, waaruit jij een keuze kan maken. En vragen staat altijd vrij.
  • WellNed heeft een email dienst met de ‘Mentor Momenten‘ waarmee je maandelijks en uiteindelijk twee wekelijks een kort bericht ontvangt over ontwikkelingen. Tips, ervaringen, feedback, een luisterend oor, interactie en elkaar stimuleren om te blijven groeien als mensen.

Wat is onze ambitie?

  • Vooral Groeien! En niet alleen groter in aantallen bezoekers maar in de diepte en veelzijdigheid van de informatie en diensten. Waarom? Om één van de beste bronnen voor informatie over PG te worden binnen ons taalgebied.
  • We werven al Mentoren, Coaches en Buddy’s voor de nieuwe dienst, waarmee iedereen die daar behoefte aan heeft, een steun in de rug kan vinden. Je hoeft er echt niet alleen voor te staan, als je in je directe omgeving geen rolmodellen hebt, of vertrouwenspersonen waarmee je open (altijd vertrouwelijk en desgewenst anoniem) kan spreken over wat je bezighoudt of wat je dwars zit.
  • De community gaat in de komende maanden gestalte krijgen..
  • Interesse? Neem contact op!

We wensen je veel plezier met het rondsnuffelen op deze site.
Ondanks de zorg en het uitgebreide proefdraaien zal er ongetwijfeld nog wel wat mis gaan. We staan open voor alle constructieve bijdragen en suggesties. En wil je gewoon eens lekker je hart luchten, omdat je structureel andere inzichten hebt op bepaalde gebieden, dan maak je ons mogelijk helemaal gelukkig, omdat je ons een nieuwe visie op bekende en onbekende zaken geeft. Dus lucht je hart :-).

Hartelijk welkom en hopelijk nog vele malen tot ziens.

Namens de redactie van WellNed
Hoofdredacteur (=manusje-van-alles) Hans, nickname ‘StoicRhino’.

PS: Abonneer je op ‘Mentor Momenten‘ om op de hoogte te blijven. Opzeggen is maar één klik weg als we onze beloften op zinvolle informatie niet waarmaken voor jou.

Nog even het volgende…

Zoek jij een PG Gids/Begeleider? Vraag NU een gratis en vrijblijvende eerste inventarisatie aan voor begeleiding voor Persoonlijke Groei.

Stress - beheersen of loslaten

Het doel van deze cursus is niet om over benaderingen en technieken te lezen, maar om Gedragsverandering te bereiken.

Info / Bestellen

Inspiratie:

Motivate others by raising their expectations of themselves.George J. Thompson

Plaats een reactie