Over ons

Samenwerken?
WellNed zoekt mensen die aan de site bij willen dragen (columnisten redacteuren, researchers, etc.). Voorlopig is dat op vrijwillige basis. Vraag om meer informatie op basis van wat jij kan bieden of meld je aan voor samenwerking. Zie Contact.
Heb je interessante informatie of ideeën die je wilt delen, laat het ons weten.
Wil je actief en/of commercieel samenwerken op een bepaald gebied, dan staan we daarvoor open.

WellNed is een site voor mensen die beter aangepast in het leven willen staan en geluk willen vinden in het proces van werken aan hun eigen kwaliteiten. Voor iedereen is die reis heel persoonlijk en we springen daar zo veel mogelijk op in met verschillende paden, opties en gereedschappen.

Heb je ideeën over hoe wij de informatie en de dienstverlening kunnen verbeteren, dan staan we daar helemaal voor open, want groeien willen wij ook als organisatie. Gebruik het contactformulier voor je input, vragen, opmerkingen en kritiek. Dat laatste verwachten we in ruime mate, want iedereen die zijn kop boven het maaiveld uitsteekt in ons waterlandje kan een emmer water over zijn kop verwachten. Wij zitten al met de paraplu op achter ons waterdichte toetsenbord :-).

Initiatiefnemer en Hoofdredacteur

Hans aka PlacidRhino

Hallo…

Ik ben Hans en ga als hoofdredacteur schuil achter de naam StoicRhino (please don’t make me mad..). In 2016 ben ik begonnen met de opzet van deze site uit de behoefte om mijn intense interesse voor Persoonlijke Groei (PG), positieve psychologie en aanverwante zaken, met anderen te delen. Daarbij is een serieuze poging gedaan om informatie uit de zelfhulp-hoek gestructureerd weer te geven. Als aanvulling zijn er een aantal hulpmiddelen om je te helpen op je eigen pad en concrete persoonlijke hulp in de vorm van buddy’s, coaches en mentoren. Zowel de hulpmiddelen als de persoonlijke aandacht gaat verder dan de informatie op zelfhulp- en PG-sites waar je zelf maar kaas van moet maken. Samen met ons en anderen kom je hopelijk een stuk verder.

Waarom die zeshoeken?

Het Hexagoon is een regelmatige 6-hoek die symbolisch verbonden is aan de honingbij als een spirituele reiziger. Honing is spirituele voeding en een honingraad is een symbolische plaats waar spiritueel ‘voer’ opgeslagen kan worden. Het is ook een symbool voor het verlangen naar liefde en genegenheid.

De spirituele dimensie is de software van het universum.

Dat alles past mooi bij de persoonlijk zoektocht naar de zin van het leven, levensdoelen en het verlangen om je vleugels uit te slaan en een beter en vollediger mens te worden.

Credit foto’s

De meeste afzijn van Unsplash.com, Pexels.com, Pixabay.com, en Freepik. Warm aanbevolen.

Nog even het volgende…

Zoek jij een PG Gids/Begeleider? Vraag NU een gratis en vrijblijvende eerste inventarisatie aan voor begeleiding voor Persoonlijke Groei.

Met een gratis abonnement op onze nieuwsbrief Groei Momenten ontvang je maandelijks nuttige tips voor Persoonlijke Groei! Zie Archief.
Bovendien krijg je het ebook Bekentenissen van een Stephen Covey fanboy als abonnee op onze nieuwsbrief.

Inspiratie:

When you focus on problems, you get more problems. When you focus on possibilities, you have more opportunities.Zig Ziglar

Plaats een reactie