Heb je behoefte aan een Mentor?

Voor loopbaan- en algemene begeleiding hebben veel mensen de behoefte aan een Mentor, iemand met ervaring die samen met hen een route uitstippelt naar de toekomst. Er wordt wel eens gezegd dat een goede mentor hetzelfde waard is als 100 goede boeken.

Vroeger had je in je familie vaak een grootouder, oom/tante of vriend van de familie die de wijsheid had om mensen te helpen om hun weg te vinden in het leven. Dat soort rolmodellen ontbreken tegenwoordig helaas voor veel mensen. Een mentor vinden is geen eenvoudige zaak en WellNed help je graag om er één te vinden via een database aan mentoren met verschillende expertise.

Binnen bedrijven functioneren managers vaak als mentor voor iemand met potentieel maar in feite zijn de mensen met minder opvallende talenten degene die net zo hard begeleiding nodig hebben. Iedereen die de wens heeft om het best uit zichzelf te halen heeft recht op het vinden van een mentor of meerdere mentoren. Je kan achter elkaar mentoren hebben die je elk naar een bepaald niveau begeleiden of je kan voor verschillende doelstellingen andere mentoren hebben. Je mentor toont belangstelling voor jouw ontwikkeling en bespreekt opties en afwegingen met je gebaseerd op de algemene en specifieke kennis van een bedrijfstak of vak.

Contact gegevens

 

Jouw achtergrond

 

Wat is jouw behoefte aan begeleiding?

 

Wat kunnen wij voor je doen?

  • Heel erg bedankt voor je medewerking!

 

Anti-spam controle

Nog even het volgende…

Plaats een reactie