Heb je behoefte aan een Mentor?

Voor loopbaan- en algemene begeleiding hebben veel mensen de behoefte aan een Mentor, iemand met ervaring die samen met hen een route uitstippelt naar de toekomst. Er wordt wel eens gezegd dat een goede mentor hetzelfde waard is als 100 goede boeken.

Vroeger had je in je familie vaak een grootouder, oom/tante of vriend van de familie die de wijsheid had om mensen te helpen om hun weg te vinden in het leven. Dat soort rolmodellen ontbreken tegenwoordig helaas voor veel mensen. Een mentor vinden is geen eenvoudige zaak en WellNed help je graag om er één te vinden via een database aan mentoren met verschillende expertise.

Binnen bedrijven functioneren managers vaak als mentor voor iemand met potentieel maar in feite zijn de mensen met minder opvallende talenten degene die net zo hard begeleiding nodig hebben. Iedereen die de wens heeft om het best uit zichzelf te halen heeft recht op het vinden van een mentor of meerdere mentoren. Je kan achter elkaar mentoren hebben die je elk naar een bepaald niveau begeleiden of je kan voor verschillende doelstellingen andere mentoren hebben. Je mentor toont belangstelling voor jouw ontwikkeling en bespreekt opties en afwegingen met je gebaseerd op de algemene en specifieke kennis van een bedrijfstak of vak.

Contact gegevens
Jouw achtergrond
Wat is jouw behoefte aan begeleiding?
Welke vorm van begeleiding is het meest belangrijk voor jou? Zelf-discipline is goed maar soms helpt het als je iemand hebt waarmee je de haalbaarheid van je plannen kan bespreken, samen de uitvoering van je plannen kan nalopen en die je inspiratie/motivatie kan geven. Wat is voor jou het belangrijkst?
Op welke wijze wil je - hoofdzakelijk - met je mentor in contact blijven.
Stuur mij de (maandelijkse) Mentor Momenten. Uitschrijving is op elk moment mogelijk.

Nog even het volgende…

Zoek jij een Mentor? Vraag NU een gratis en vrijblijvende eerste inventarisatie aan voor begeleiding door een Mentor voor Persoonlijke Groei.

Met een gratis abonnement op onze Mentor Momenten ontvang je maandelijks nuttige tips voor Persoonlijke Groei! Zie Archief.
Bovendien krijg je het ebook Bekentenissen van een Stephen Covey fanboy als abonnee op onze nieuwsbrief.

Inspiratie:

Until you make the unconscious conscious, it will direct your life and you will call it fate.Carl Gustav Jung

Plaats een reactie