Mentoring voor Persoonlijke Groei

Mentor voor persoonlijke groep (Nik-Macmillan-280300 Unsplash)Vraag via het onderstaande formulier een voorstel en offerte aan voor begeleiding door een Mentor voor Persoonlijke Groei.  De aanvraag en eerste inventarisatie is – op dit moment – vrijblijvend en zonder kosten.

Een WellNed Mentor helpt je met het vinden van het beste traject voor jouw Persoonlijke Groei. Daarbij wordt uitgegaan van jouw persoonlijke wensen, het evalueren en adviseren van opties en het begeleiden van de voortgang. Wij bieden periodieke, doorlopende en incidentele begeleiding. Je kiest de beste vorm van begeleiding zelf of in overleg met je toegewezen mentor als en wanneer je daar behoefte aan hebt. Ons maatwerk is persoonlijk en uiteraard strikt vertrouwelijk.

Prijsindicatie mentoring: Vanaf 5 euro per week voor email begeleiding, andere opties voor direct contact op uurbasis (per kwartier) afhankelijk van de begeleiding die je verlangt, de communicatie vorm, duur van het contact en de frequentie. Kortom, maatwerk met een prijs op maat.

Aanvraag vrijblijvende offerte voor Mentoring

Contact gegevens
Jouw achtergrond
Kan je ons wat meer vertellen over jouw wens voor Persoonlijke Groei (PG)?
Is er een specifieke aanleiding om met PG te beginnen?
Wat is voor jou het belangrijkste binnen je PG?
Aan welke PG informatie heb je het meest behoefte?
Wat van de informatie of verwijzingen die je zoekt heb je op WN gevonden en is dat voldoende (meer/minder)?
Wat kunnen wij voor je doen?
Welke info mis je en wat wil je (meer) op WN zien?
Wat verwacht je van je mentor?

Alle bovenstaande opties betreffende de start van een mentor traject en kunnen op elk moment aangepast worden.
Wij bekijken de input via dit formulier en maken een voorstel voor de wijze van samenwerking. Verwacht een reactie binnen 1-3 werkdagen (afhankelijk van het aantal ontvangen verzoeken).

reCAPTCHA is required.

Nog even het volgende…

Zoek jij een Mentor? Vraag NU een gratis en vrijblijvende eerste inventarisatie aan voor begeleiding door een Mentor voor Persoonlijke Groei.

Met een gratis abonnement op onze Mentor Momenten ontvang je maandelijks nuttige tips voor Persoonlijke Groei! Zie Archief.
Bovendien krijg je het ebook Bekentenissen van een Stephen Covey fanboy als abonnee op onze nieuwsbrief.

Inspiratie:

Instead of asking how many tasks you can tackle given your working hours, ask how many you can ditch given what you must do to excel.Morten Hansen

Plaats een reactie