Mentoring voor Persoonlijke Groei

Mentor voor persoonlijke groep (Nik-Macmillan-280300 Unsplash)Vraag via het onderstaande formulier een voorstel en offerte aan voor begeleiding door een Mentor voor Persoonlijke Groei.  De aanvraag en eerste inventarisatie is – op dit moment – vrijblijvend en zonder kosten.

Een WellNed Mentor helpt je met het vinden van het beste traject voor jouw Persoonlijke Groei. Daarbij wordt uitgegaan van jouw persoonlijke wensen, het evalueren en adviseren van opties en het begeleiden van de voortgang. Wij bieden periodieke, doorlopende en incidentele begeleiding. Je kiest de beste vorm van begeleiding zelf of in overleg met je toegewezen mentor als en wanneer je daar behoefte aan hebt. Ons maatwerk is persoonlijk en uiteraard strikt vertrouwelijk.

Prijsindicatie mentoring: Vanaf 5 euro per week voor email begeleiding, andere opties voor direct contact op uurbasis (per kwartier) afhankelijk van de begeleiding die je verlangt, de communicatie vorm, duur van het contact en de frequentie. Kortom, maatwerk met een prijs op maat.

Aanvraag vrijblijvende offerte voor Mentoring

Contact gegevens

 

Jouw achtergrond

 

Kan je ons wat meer vertellen over jouw wens voor Persoonlijke Groei (PG)?

 

Wat kunnen wij voor je doen?

  • Alle bovenstaande opties betreffende de start van een mentor traject en kunnen op elk moment aangepast worden. Wij bekijken de input via dit formulier en maken een voorstel voor de wijze van samenwerking. Verwacht een reactie binnen 1-3 werkdagen (afhankelijk van het aantal ontvangen verzoeken).
 

Anti-spam controle

Nog even het volgende…

Plaats een reactie